Kantaconmigo

Kantaconmigo

Ja fa uns anyets que vam descobrir aquest fantàstic projecte engegat per l’Emi Pérez de Madrid: KANTACONMIGO. I ens va enamorar !!!!

Es tracta d’un  projecte col · laboratiu de l’àrea d’Ed Músical, tot i que el projecte està obert a tots els professors, que tot i no ser especialistes en música, estiguin convençuts dels beneficis de cantar a l’aula (infantil, primària, ESO …)

Treballem l’ed. Vocal ajudant-nos de les TIC, i convençuts de la motivació que els produeix l’alumnat.

La cançó és el recurs més assequible en l’aprenentatge musical de l’infant. La veu humana és el mitjà natural per excel.lència a través del qual ens expressem musicalment i ens comuniquem amb els altres.
A més, està a l’abast de tots, dignifica al poble que el practica i ajuda a construir ia desenvolupar una important base cultura.
A l’escola, el cant és l’activitat més global de quantes es realitzen en l’àmbit de l’educació musical. En la cançó conflueixen el ritme, la melodia i l’harmonia, i està també present l’audició.

logo-KANTACONMIGO
Les nostres aportacions al KANTACONMIGO:

3 Respostes a Kantaconmigo

  1. David Van Empelen diu:

    ho hem fet molt béééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Agnès diu:

    Flora, 5èB no sortim :( !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>