Què fem?

TAC

Aquest Bloc de Música vol ser una petita mostra de tota la vida musical que duem a terme a la nostra escola. Aquí hi trobareu exemples dels diversos blocs de contingut que integren el currículum de música: Cançó, educació de l’oïda, dansa, lectoescriptura, audició, instrumentació, flauta,…. També hi veureu les festes que celebrem a l’escola, les sortides musicals i altres activitats interessants. Com ja sabeu celebrem les festes tradicionals de la Castanyada, Nadal, Carnaval i Sant Jordi. Però també celebrem dues diades importants per a nosaltres, Santa Cecília i el dia de la Pau i la No Violència. En aquesta diada la música permet expressar sentiments i actituds que potser amb paraules són més difícils d’expressar.

Poc a poc el bloc ha anat incorporant i fent seves les noves tecnologies, les TIC. Per això també hi veureu com gràcies a elles creem, composem i fem música d’una manera més rica i significativa.

Amb la música aprenem a sentir d’una manera diferent. Hem aprés que gràcies a ella podem expressar un munt de coses. La mùsica ens fa sentir millor !!!.

La música és viva en el dia  a dia de l’escola: uneix , integra i  unifica gran part de la vida col.lectiva de la nostra comunitat educativa.

 

2 Respostes a Què fem?

  1. lola diu:

    Flora, tu saps que ami sempre m´ha agradat el imne de l´escola perquè sempre et demano que el cantem ami i a tots els nens l´hi agrada el imne de léscola i sobretot ami bueno Flora, adeu molts petons.

  2. Júlia diu:

    es molt guai el himne

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>