Escoltem “El Moldau” de B.Smetana

A 5è ja sabem què és la Música Descriptiva. N’escoltarem una de molt bonica de la mà d’un gran compositor i pianista Txec, B.SMETANA. És un poema Simfònic anomenat ”El Moldau“.

Ens descriu el recorregut d’aquest riu per terres de Bohèmia i Moldàvia, a la República Txeca, des que neix fins que arriba a Praga.

L’escoltem ?

Per fer-nos més a la idea de com neix un riu i com és els seu recorregut podeu fer-li una ullada a la següent presentació. Us serà molt útil per entendre aquesta obra de Smetana. L’ha fet la professora V.Casas.

floraterensi

About floraterensi

Mestra especialista de música i apasionada de les TIC
Article escrit a: Audició, C.Superior, Música Descriptiva, Musicograma, Músics. Afageix a preferits permalink.

Una resposta a Escoltem “El Moldau” de B.Smetana

  1. Ricard diu:

    Va ser un compositor que va néixer a Bohemia.Va ser pioner en el desenvolupament d’un estil musicalque va quedar íntimament lligat al nacionisme txec.
    Internacionalment és conegut per la seva òpera LA NOVIA VENUDA.Va començar amb sis anys amb el piano.Va estudiar música amb Josef Proksh a Praga.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>