Celebrem el “Dia de la Dona Treballadora” i que a més a més s’ha dedicat al món de la música

El 8 de març és actualment el Dia Internacional de la Dona Treballadora, i està reconegut per l’Organització de les Nacions Unides (ONU). És un dia tradicionalment aprofitat per reivindicar el feminisme. Aquest dia commemora de lluita de la dona per la seua participació juntament amb l’home al camp del treball i la societat, en general.

M’ha semblat interessant remarcar , en especial, el paper de la Dona Treballadora “música”, perquè d’aquestes dones a la història se’n parla ben poc.

He trobat un video que recull algunes d’aquestes “grans” dones. N’hi ha des de la Prehistòria fins als nostres dies. Són dones que han treballat per la música i amb la música. Veieu-les:

En aquest Thinglink també en teniu algunes:

Us deixo també una cançó molt bonica que canten a dúo Lucrecia i Pau Donés, de Jarabe de Palo, que pregunta perquè les dones no escriuen més cançons….

floraterensi

About floraterensi

Mestra especialista de música i apasionada de les TIC
Article escrit a: Actualitat, Audició, Músics. Afageix a preferits permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>