Us presento un gran compositor i pianista alemany

Segur que heu vist aquesta cara molts cops….

Es tracta del compositor, director d’orquestra i pianista alemany considerat l’últim gran representant del classicisme vienès després de Mozart.

Us dono una pista. Va composar la 9ª Simfonia. Escolteu aquest fragment !!!

Molt bé !!! Ho heu endevinat !!! Es tracta de:

LUDWIG VAN BEETHOVEN

Fem-ne una breu pinzellada des d’aquest Educaplay:

Ludwig van Beethoven

Si voleu aprofondir en la vida i obra del compositor entreu en el wix:

Untitled 1

Encara més !!!

POSA’T A PROVA amb aquest Quizz !!!

quizz beethoven

floraterensi

About floraterensi

Mestra especialista de música i apasionada de les TIC
Article escrit a: Audició, C.Superior, Música Culta, Músics. Afageix a preferits permalink.

20 Respostes a Us presento un gran compositor i pianista alemany

 1. Agnès diu:

  Flora els hi he explicat la història de Beethoven al meu pare, a la meva mare i al meu germà. Els meus pares ja ho sabien.
  Fins aviat!!!

 2. Agnès diu:

  El vídeo era molt divertit!!!

 3. carla ferrer cedillo 5é b diu:

  Hola Flora,
  he investigat i on està el piano i les fulles surt un prestatge ple de llibres, té d’orquestra, música de càmera, piano i veu.on surt una revista amb dues persones parlan surt :INDIGNANTE:¡Le pagan hasta dejarle sordo!
  Beethoven mai va estar casat.Demà seguiré investigant!!!

 4. Naia diu:

  Flora ho pudem escriure a un full i el dilluns tel donem si volen clar!!!

 5. Naia diu:

  I fer un dibuix d’ell o un altre cosa

 6. Laura diu:

  flora he jugar al joc de Beethoven es molt xulo!!!

 7. Cristina Martínez García diu:

  Hloa Flora he jugat al joc de Beethoven es molt guai

 8. Aina Amela diu:

  hola flora m’ha agradat molt el joc és molt divertit

 9. Aina Amela diu:

  hola Flora el joc és molt chulo

 10. Naia diu:

  flora et vaig dien quans punts tinc . OK!!!

 11. Naia diu:

  HE FET 90% BÉ I 10% MALAMENT – OSIGI 9 BÉ I 1 MALAMENT

 12. andreu diu:

  Los dos compositores más importantes del teatro musical de la época no llegaron a conocerse personalmente. La vida del alemán transcurrió de una manera mucho más dramática, durante toda su vida provocó violentas luchas, ásperas polémicas, juicios contradictorios. La carrera de Verdi, en cambio, sube cada vez más, en un ascenso incontenible. Por supuesto, tampoco a él le faltaron enemigos y envidiosos, pero los acontecimientos exteriores de su vida son, sobre todo en el ámbito privado, mucho menos espectaculares. A partir de los cuarenta años, Verdi domina la vida operística de su patria, diez años después llega a convertirse en el compositor más interpretado de la vida musical internacional y sus obras mantienen esa posición sobresaliente hasta el día de hoy. Es el primero en la estadística internacional de interpretaciones, seguido por Mozart, Puccini, Rossini, Wagner y Richard Strauss.

 13. andreu diu:

  Va néixer a Bonn al 1770 i va morir a Viena el 1827. Era un compositor alemany. El seu primer mestre de música va ser el seu pare, Johann (1740-1792). En el 1782, va substituir a Neefe en el òrgan de la capella del elector i al següent any en la clau de la cort. La seva primera obra escrita va ser una serie de Variaciones para clave sobre una marcha de M. Dresler (1782). En 1787, va marxar a Viena per estudia amb Mozart, també a Viena vivien Haydn i Schubert, però per motius familiars va tenir que tornar a Bonn. En Bonn va assistir als cursos de filosofia de la universitat. En 1792, es va traslladar definitivament a Viena. Al any següent va començar les leccions amb Haydn, quan el seu mestre va marxar a Londres, Beethoven va perfeccionar els seus coneixements de contrapunt amb J. Schenk, que va marxar amb G. Albrechtsberger, y va estudia amb A. Salieri. Aviat es va revelar com a pianista i compositor, però molt especialment en improvisador. El 1795 va tenir molt d’èxit al presentar-se davant el públic. Un any més tard va donar concerts a Nurenberg, Praga, Dresde i Berlín, Va tocar davant Feredico Guillermo II.

 14. carla ferrer cedillo diu:

  Flora he jugat al que ens vas dir de Beethoven

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>