Què entenem per Música Culta

Sovint a classe parlem de grans compositors de la història de la música: Beethoven, Vivaldi, Bach, Mozart, Prokófiev, Bizet, Dukas, Grieg

També diem que aquesta música la classifiquem com a música Culta, a diferència de la música Folklòrica o Popular, i la música Popular Urbana o Lleugera.

Potser hauríem d’anar una mica enere i esbrinar com es classifica la música. Us deixo una pista….

Ara que ja sabeu que la música Culta es classifica dins la música Profana o no Religiosa podríem anar descobrint més aspectes a fi de conèixer-la i entendre-la millor.

Us proposo un recorregut per aquest wix:

Com a feina de casa us deixo aquest mural de Compositors per a que l’obriu i us dediqueu a escoltar les diferents músiques representatives dels diferents compositors de M.CULTA.

floraterensi

About floraterensi

Mestra especialista de música i apasionada de les TIC
Article escrit a: Audició, C.Superior, Història de la Música, Música Culta, Músics. Afageix a preferits permalink.

2 Respostes a Què entenem per Música Culta

  1. pablo 4t diu:

    magradat molt el troset d´obra i la musica era molt interesant i sobretot el tros que la gent tirava confeti semblava que estigesin de festa pero no m´agrada que matin als toros.

  2. Jordi 4t A diu:

    M’ha encantat la opera Carmen , sobretot lo mes bonic a sigut ia musica , i la gent m’ha fet grasia de la manera que anaben vestits, pero no m’agradat que vagin a matar torus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>