Presentació

Per fi hem acabat les presentacions sobre els BEATLES a 6è

Tot aquest tercer trimestre a 6è hem estat preparant presentacions sobre el famós grup de pop-rock dels anys 6o…. THE BEATLES !!!

Els vaig demanar que fessin grups i que investiguessin sobre allò que ells vulguessin dels Beatles. Però sobretot els vaig demanar que fossin originals en les presentacions.

I així ha estat !!! Alguns grups s’han animat a obrir un compte en KAHOOT  i fer el seu propi qüestionari-joc. D’altres ho han fet des de QUIZBEAN, des d’un mur amb l’eina PADLET, altres amb un powerpoint, amb entrevistes, murals i llibrets…. Cada grup a la seva manera….

Molt bé nois i noies !!!! Ben segur que heu après moltes coses noves sobre THE BEATLES !!!!

Presentació de 6è A sobre THE BEATLES

Els nois i noies de 6è A han fet una presentació compartida des del Drive sobre el grup THE BEATLES.

En la presentació s’inclou una petita ressenya de cada component del grup i d’algunes de les seves cançons més conegudes, amb videos amb la lletra per a que les escolteu i canteu.

Esperem que us agradi !!!

Presentem la Música Culta a 5è des del DRIVE

Ja tenim fetes les dues presentacions sobre la Música Culta que han treballat, de forma col.lectiva, els alumnes de 5è a l’aula d’informàtica.

Sota una petita introducció de les diferents etapes musicals cada alumne ha presentat, en una diapositiva, el músic corresponent. La diapositiva inclou:

- imatge del músic

- dos videos representatius

- breu biografia

Encara queda alguna diapositiva per completar… us deixem el primer esborrany.

 

Una nova activitat per conèixer grans músics: “El Músic de la setmana”

logo wiki

Signos de Interrogación - GIFMANIA

Ja fa temps que li estic donant voltes de com fer per a que ampliem el nostre coneixement sobre els Grans Músics de la Història…. i se m’ha acudit que podria fer-vos una breu presentació  cada setmana d’un d’aquests músics.

Amb una breu pinzellada sobre qui és i l’audició de dues de les seves obres més representatives, que us he preparat des de l’eina Educaplay, espero que n’aprenguem una miqueta més.

Atenció doncs perquè comencem aquesta setmana parlant d’un gran músic del Barroc….

bach

Atents a la presentació que trobareu al wix !!!!

Fem Presentacions amb DRIVE

A 5è hem volgut treballar des del DRIVE fent unes presentacions. I què millor que el tema del Calendari de Tardor que vam treballar fa uns dies.

Els de 5è encara hi estan treballant. De moment us deixem una petita mostra de 5è A.

Molt bé nois !!!!

CALENDARI DE TARDOR, 5è A in Flora Terensi (fterensi)

Cultivate your interests with Pearltrees for Android

L’ús del Bloc i altres eines TIC a l’aula de Música

El Consorci d’Educació de Barcelona ha organitzat quatre jornades destinades als professors de primària i educació infantil amb l’objectiu de presentar recursos i experiències de l’àrea de llengües, música i projectes. 

A cada sessió de treball es presentaran recursos i dues bones pràctiques.


Els que ja em coneixeu sabeu la importància que dono a l’ús del Bloc en les meves classes de música. S’ha tornat una eina imprescindible per al meu treball diari.

De l’ús que en faig del Bloc i de les altres eines TIC que he anat descobrint i que han facilitat la meva tasca diària n’he fet aquest Recull-Presentació.

Confio us sigui entenedora i reflecteixi la importància i la funcionalitat que jo li dono.